De fleste forbinder rampenissen med desember og førjulstid, men i år tester Filiokus ut et konsept som utvalgte kan få teste ut i påsken.

Som de fleste vet er det påskeharen som fyller påskeeggene med godterier på påskeaften. Men rett før denne påsken får Nisseland besøk av Pierre Chocolatier, eieren av Eventyrlands største godterifabrikk. Han forteller at påskeharen nå vil fylle alle barns påskeegg med bare mørk sjokolade. Chocolatier nekter påskeharen å gjøre dette, men etter en krangel forsvinner påskeharen på mystisk vis. Har han rømt? Er han sur? Eller er han kanskje bortført?

Hvem skal nå fylle alle verdens påskeegg? Julenissen setter sin beste mann på saken: Rampenissen.

Rampenissen og påskemysteriet er en morsom og spennende påskekrim du kan høre som hørespill i 8 episoder. Historien utspiller seg både i Eventyrland og i ditt eget hjem. Hver morgen har rampenissen funnet på et nytt sprell som har sammenheng med historien og som bringer ham og alle barn ett skritt nærmere løsningen på mysteriet. Men skal han lykkes, trenger han hjelp fra oss alle. Bli med og redd påsken med rampenissen.


Filiokus ønsker å teste ut konseptet som lydbok for påsken 2024. Vi vil derfor tilby et utvalg å teste ut historien mot at dere kommer med tilbakemeldinger vi senere kan bruke i markedsføringen. For å få tilsendt link til siden du kan høre episodene og hva du skal forberede kvelden før, send en epost til post@filiokusmedia.no.