I desember kan du høre Rampenissens julekalender som lydbok. Hver morgen legges dagens kapittel ut, og gikk du glipp av ett eller flere kapitler, kan du høre dem i en spilleliste i hele desember.

Under finner du utdrag fra noen av episodene fra årgang 1 & 2.

 1. Utdrag 6. desember Rampenissens julekalender, årgang 1 2:20
 2. Utdrag 13. desember (Lucia) Rampenissens julekalender, årgang 1 1:57
 3. Utdrag 5. desember Rampenissens julekalender, årgang 2 2:14
 4. Utdrag 17. desember Rampenissens julekalender, årgang 2 2:12

Så nå vet du hvorfor det ble som det ble.
Ingenting jeg kunne gjøre med det.
Men Rampenissen lover på tro og ære,
at resten av julen blir slik den skal være.

PS: Liker du Rampenissens julekalender? Send gjerne en hilsen i kommentarfeltet eller skriv en vurdering av boka på Ark eller Norli (Norli junior).

23 Replies to “Rampen forteller årgang 2”

  1. Rampenissen legger seg langflat. Dette var ikke en planlagt rampestrek, men av en eller annen grunn ble ikke spillelisten oppdatert slik den skulle for årgang 2 i går. Filen ligger ute nå og nisseland lover å gå igjennom rutinene.
   Hilsen Rampenissen

  1. Hei Malin,
   Krise er å si det mildt! Erkenissen kaller det en skandale. Hele nissetinget vil samles og diskutere hvilke tiltak vi skal innføre for at dette ALDRI skal skje igjen.
   Hilsen Rampenissen

 1. Hvor blir det av dag 4 for i dag 4. desember?!? Står her med en treåring og en fireåring som blir skuffet og ikke skjønner hvorfor han ikke snakker inn beskjed i dag😔 Prøvde å si at skal lese i boka, men de vil bare høre hans stemme.

  1. Hei, jeg lente meg litt tilbake og stolte på automatikken et øyeblikk, og da går det sånn. Fra nå skal jeg sjekke hver dag at det har gått slik det skal.
   Hilsen Rampenissen

 2. Fin bok og ganske magisk , MEN
  Det burde vært laget i en hefteform i steden.
  Der det var nytt hefte som lå fremme hver dag slik at ikke alle sider er ferdig skrevet.
  For ett barn på 5 år forstår også at det er skrevet noe videre på dag 3,4,5 osv også…
  Det burde også vært ett avskilt hefte for voksne da barn fra 7 års alder kan lese å tar gjerne en titt i boken så da blir det vanskelig å bortforklare det hele 🙈
  Tenkte også det var fint med lydbok, men 5 åringen klarte også å stusse på hvordan han kunne legge inn historien på nett allerede når han ikke hadde pc eller mobil :p
  Måtte bortforklare at han hadde nok lånt min 😄

  1. Hei Anne-Marlene,
   Høres ut som du har en oppegående 5-åring som stiller gode spørsmål 🙂
   Gode innspill fra deg også, og så ser jeg jo at mye løser seg når man er god til å borforklare.
   Jeg tenker at det egentlig er greit at barna ikke ser for mye i boka men at den tas fram når det skal leses. Det er jo egentlig alle bøkers problem at noen kan bla til siste side for å se hvordan det ender, men skjønner at du har lyst å bevare rampenissen så magisk som mulig. Hvis det er for mye spørsmål rundt fysisk bok, er jo lydboka et godt alternativ. Og hvis rampenissen først er magisk er det ikke noe problem å legge ting på nett 🙂
   Lykke til med videre rampestreker – jeg gleder meg allerede til i morgen.
   Hilsen Rampenissen

   1. Hei Knut,
    Dette ble absolutt ikke helt slik det skulle. Lydfila er på plass nå. Teknikken er litt sårbar for skrivefeil for når ting skal publiseres, så her ble det bom. Skal alltid sjekke at det er på plass fra nå.
    Hilsen Rampenissen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *