STRIKK DIN EGEN RAMPENISSE

Alle kan selv velge hvordan deres rampenisse skal se ut. Den kan kjøpes i butikken, det kan være en lekenisse du har arvet fra mormor eller du kan f.eks strikke den selv. Nå kan du kjøpe strikkeoppskrifter for rampenissegutt eller rampenissejente. Her finner du alt du trenger av garn, strikkepinner, piperensere og mere til.

RAMPENISSENS VOTTER OG LUE

Nå som det begynner å bli kaldt ute er det godt å ha varme klær. Julen nærmer seg med stormskritt, og mange barn synes det er stas å ha nisseluer og votter – enten det er for spesielle anledninger eller hverdag.

Filiokus kan nå presentere Rampenissens lue og votter, en strikkeoppskrift for en nydelig nisselue og superfine votter med rampenissens emblem. Rampenissens lue og votter er designet av Trude Helene Engelstad og er et lisensiert produkt fra Rampenissens julekalender©. 

RAMPENISSENS TØFLER OG RAMPENISSENS JULESTRØMPE

Rampenissens tøfler er deilig varme, tovede ulltøfler og kan strikkes i størrelsene 24 til 39.

Eller hva med julestrømpen som alle nisser i Nisseland bruker til å få sine julegodter og gaver i? Oppskriften til Rampenissens julestrømpe finner du i likhet med alle andre oppskriftene i nettbutikken til Filiokus.